Пищевые добавки Е | Харчові добавки E

Всього скарг 986
Всього задоволено 112
За сьогодні скарг 0
Задоволено сьогодні 0

• Euro Ncap

Форум «Куточок споживача. Питання та відповіді. Консультації споживачів»

Список форумів Список тем Пошук по форумах Допомога Правила форума
Увійти Реєстрація

Куточок споживача. Питання та відповіді. Консультації споживачів

Тема: Інтернет-провайдер ВОЛЯ обрахував на 250 грн , Нараховано зайвий (не мій) трафік. Допоможіть!   Переглядів: 680

Роман

Всього повідомлень: 2
Дата реєстрації: 29.04.2010
Я вже кілька місяців користуюсь інтернет-провайдером Воля бродбенд (Воля-Львів) – тарифом з лімітом у 3 ГБ на місяць. Оскільки я нічого великого не качаю, мені постійно цього вистачало (хоча, один раз перевищував на 700МБ). А тут я приходжу додому - інтернету немає. Зазначу, що інтернет мені потрібен був у той же вечір (це було 27 квітня).

Я дзвоню, мені сповіщають про перевищення трафіку і відповідне призупинення послуги, радять сплатити борг і перейти на інший тариф з лімітом у 8 ГБ (тоді частина боргу піде в підключення нового тарифу і так буде всім краще). Я довго не розбирався (ну, перевищив так перевищив + інтернет треба вже), так і зробив: заплатив (130 грн) о 22:15 з допомогою iBox і передзвонив щоб повідомити Волю про це. Десь о 12 ночі включили інтернет, я попрацював до 1:30 і ліг спати. Зранку на роботу.

Приходжу з роботи (28 квітня) а інтернету немає! Я дзвоню знов, і тут мені сповіщають що я перевищив ліміт і мені потрібно сплатити борг (дежавю?), а конкретно, що я за один день використав трафіку на (УВАГА!) 12 ГБ! Я був на роботі, вдома комп’ютер ніхто не вмикав – це точно, всіх розпитував (далі буде цікавіше!).

А тепер порівнюєм: 3ГБ на місяць і 12ГБ на день!

А представники ВОЛІ мене як у наївного школяра запитують, чи я раптом не користувався торрентами!!!

Пізніше я подивився про попередній борг – 4 ГБ трафіку за 26 квітня. У цей день я також не сідав за комп’ютер!

Сьогодні зранку я пішов у контакт-центр ВОЛІ-Львів на Виговського 29а. І тут відкрилась ще одна цікава деталь. 28 квітня я користуавався комп’ютером (та інтернетом) приблизно з 00:00 до 1:30, і далі цілий день комп’ютер був вимкнений. У них же в статистиці трафік почав йти з 2:00 і далі, поки не набралось 12 ГБ і вони не вимкнули інтернет! При моєму запитанні, чи міг хтось третій підключитись, вони категорично заявили що ні. Ну що ж, тоді сумнівів немає, все накрутила сама ВОЛЯ ІНТЕРНЕТ!

На моє велике і щире прохання порадити щось мені, дівчата з центру дали мені дві поради. Написати заяву на отримання деталізованого трафіку, але це буде коштувати 50 грн (хочуть заробити на мені ще!) – ну от навіщо мені знати, куди хтось ходив замість мене? І друга порада – написати заяву про мою незгоду з нарахованим трафіком і проханням розглянути це питання. Це я зробив, але дівчата сказали що заява може розглядатись до тижня часу, і швидше всього все-рівно нічого не дасть!

Врезультаті 2 вечори спорчено, 3 дзвінки для вияснення, похід в контакт центр, залишаюсь без інтернету, 130 грн несправедливо заплачено вже, 116 гривень нового “боргу”, купа нервів і купа втраченого часу через них – все це ВОЛЯ.

Колеги, потрібна ваша допомога. Порадьте, що можна зробити?

Оригінал тут
Створено: 29.04.2010 15:19:21  
Профіль  E-Mail 
угору

Сергей Шипиленко

Всього повідомлень: 113
Дата реєстрації: 11.09.2008
Роман,

Пишите отказ от услуг этого оператора. Далее делайте запрос в волю, с просьбой предоставить детализированный трафик.

Далее пишите претензию с требованием объяснить каким образом трафик составил 12 Гб за день.

Все эти бумаги сдавайте оператору, исключительно под роспись или по почте письмом с описью вложения.

Отказывайтесь выплачивать долг до тех пор пока не получите аргументированный ответ.
Створено: 30.04.2010 02:24:17  
Профіль  E-Mail  ICQ 
угору

paulsen

Всього повідомлень: 1
Дата реєстрації: 30.04.2010
Роман, я советую Вам обратиться в центральный офис Воли, а лучше всего к PR-менеджеру Воли. Её контакты есть на http://volia.com
Створено: 30.04.2010 14:30:50  
Профіль  E-Mail 
угору

Роман

Всього повідомлень: 2
Дата реєстрації: 29.04.2010
Сергей Шипиленко, деталізований трафік - по часу і кількості трафіку в них є, і він зовсім відрізнється від того що було реально (я працював до певної години (до 1:30), в них зазначено що трафік йшов від певної години (від 2:00)). За роздрук списку айпі (сайтів по яким йшов трафік) вони беруть 50 грн. Це мені мало що дасть. "претензию с требованием объяснить каким образом трафик составил 12 Гб за день" - це як?

Подзвонив в службу підтримки, прийняли заявку на відключення від послуги. Сказали через місяць з документами, обладнанням та грошима для сплати боргу прийти в центр Волі.

Також написав лист в PR-відділ, на ел.адресу, зазначену на їх сайті. В листі описав ситуацію, написав абонентські дані і попросив розібратись.

Все, поки чекаю. Будуть ще якісь поради? Як бути з втраченим часом і нервами, можна щось зробити в судовому порядку?
Створено: 30.04.2010 18:05:22  
Профіль  E-Mail 
угору

Сергей Шипиленко

Всього повідомлень: 113
Дата реєстрації: 11.09.2008
Роман,
Письмо на емайл ПР-отдела, это конечно хорошо. Но пока вы не получите ответ на бумаге, с бланком и подписью ответственного лица, все звонки и электронные письма будут иметь мало эффекта.

Пишите претензию на бумаге и сдавайте под роспись. В претензии указывайте, абанентские данные, номер договора оказания услуг. Далее описываете суть претензий (в этой части попросите объяснить и расписать механизм появления в течении суток 12Гб трафика.) Далее пишете свои требования. Требования пишите любые они скорее всего их выполнять не будут, но у вас будет на руках их официальный ответ, от которого в дальнейшем можно будет отталкиваться при той же подаче иска в суд.

На данном этапе вам от них необходимо взять разъяснение механизма появления долга, а так как на претензию они обязаны будут отреагировать, то все интересующие вопросы следует ставить именно здесь. Пока оператор не сможет внятно и аргументировано доказать размер долга, платить вы ничего не обязаны. Оплата проводится строго по условиям договора. Все что выходит за рамки суммы указанной в договоре, требует доказательства.
Створено: 01.05.2010 12:05:52  
Профіль  E-Mail  ICQ 
угору

Читають тему
гостей: 1, користувачів: 0, з них прихованих: 0